Referat styremøte 18.august 2012

Styre i Grytelva hytteforening har hatt styremøte lørdag 18.august 2012 på hytta til Torgeir Bakkejord. Tilstede på møte var Arne Hvinden. Thor Hermansen, Tor Arne Gjerrud, Torgeir Bakkejord, Jan Tollefsen og Knut Olav Furuseth.

Styret gjennomgikk referat fra forrige styremøte.

Sekretær redgjorde for styre status angående fremdriften i saken mellom hytteeiere og grunneier Anne Kristin Strand. Et stort antall hytteeiere møtte på samlingen 24.juni 2012. Styre tar til etterretning saken og dagens status.

Turgruppa har sendt skriv til Sigdal og Rollag kommune vedrøende skiløyper og turstier. Brevet vli bli lagt ut på vår hjemmeside slik at alle kan lese dette.

Leder for turgruppa har fullmakt til å forhandle frem videre avtale med Tonby for årets løypekjøring innenfor de økonomiske rammene som ble fattet på siste årsmøte.

Ny sittegruppe er satt ut ved Øgnevann. Styre går inn for å sette ut en ny sittegruppe ved Grytevann neste år.

Kasserer viste til 65 betalende medlemmer siden siste innbetaling 16.08.2012. Styre konkluderer med at vi har en god økonomi.

Kar over stier og skiløyper vil bli laget og lagt ut på vår hjemmeside. Turgruppa ser på muligheten for dette i nærmeste fremtid. Det vil medføre en del arbeid men styre regner med en effektiv fremdrift på dette.

Styre har gjennomgått sine retningslinjer for publisering av styrets saker.

Styre har besluttet at fellessamlinger på Halvorseth ikke lenger er aktuelt. Det er for få medlemmer som viser interesse for slike samlinger.

Neste styremøte er fastsatt til 13. februar 2013 kl 1900 hos leder.

ref TAG 220812

Comments are closed.