Møtereferat 170911

Styremøte Grytelva hytteforening 170911
Tilstede: Arne Hvinden, Tor Arne Gjerrud, Thor Hermansen, Jan Tollefsen, Knut O Furuseth, Dagny Kinge, Marit Sæthern.
Meldt avbud: Torgeir Bakkejord.
Ikke møtt: Unni Alling
Møtet ble avholdt på hytta til Jan Tollefsen kl 10.30 til ca 12.00.
Følgende saker ble tatt opp til behandling:
Sak 1: fritak fra verv
Torgeir Bakkejord ber om fritak som leder i turgruppa. Knut O.Furuseth overtar som leder i gruppa. Styret tar dette til etterretning.
Sak 2: nye skilter
Det er nå laget nye treskilt som skal brukes til bedre merking av eksisterende turløyper i området. Disse skal behandles før turgruppa plasserer disse ut i marka.
Sak 3: løypekjøring
Styret jobber aktivt og målrettet med å få til en permanent avtale med grunneiere angående løypekjøring av skispor i marka. Det må etableres en avtale med grunneiere / løypekjørere. Leder i turgruppa vil arbeide målrettet med disse om en fast avtale med forslag angående eksisterende traseer og nye forslag hvor skiløyper kan etableres. Styret har avsatt 10000 kr til dette formålet.
Sak 4: turgruppa
Turgruppa var tilstede på styremøtet. De vil arbeide målrettet med bl.a. merking av flere og eksisterende turløyper , skitraseer og turforslag i området. Turgruppa vil jobbe aktivt med å få med seg hytteeiere helt nederst i området. Gruppa mener det er viktig å etablere kontakt med hytteeiere i et større omfang.
Sak 5: nettside
Styret jobber aktivt med hjemmesiden for at denne skal bli en god informasjonskanal for medlemmene. Medlemsfordeler, bilder og oppdateringer av ulik art vil stadig bli bedre.
Sak 6: faste arrangementer
Styret går inn for å sette av faste uker i kalenderen som gir medlemmene mer forutsigbar info om hvor / når arrangementer gjennomføres. Dette kan være fellesarrangementer som sopptur, st.Hans feiring, hyggekveld på Halvorseth osv. Styret legger dette ut på vår hjemmeside innen kort tid.
Møtet ble avsluttet kl 12.00
Sign
Tor Arne Gjerrud
Sekretær hytteforeingen
tag@live.no

Comments are closed.